Passa al contingut principal

1.12.2021 Reunió coordinadors del GR

 Aquest primer dia de desembre han estat a sopar a la comunitat, alguns dels coordinadors dels grups GR de l'Escola Pia de Catalunya

GR, sigles reconegudes pels excursionistes vol dir "Gran Recorregut" i per a nosaltres també "Grups de Reflexió". Es tracta de grups de nois i noies d'entre 15 i 21 anys que es troben en diversos col·legis de l'Escola Pia per a reflexionar junts sobre diversos temes del seu interès. Dins d'aquest procés, a més, els qui ho desitgen, es poden confirmar. 

En aquesta ocasió hi havia la coordinadora general, la Sara, i els coordinadors dels col·legis de Balmes i Sarrià: en Pau i la Josefina amb l'Anna. Els de Terrassa, Sabadell i Mataró no ens han pogut acompanyar en aquesta ocasió. 

Gràcies per la vostra visita i ja sabeu on és casa vostra. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

6.12.2021 Visita d'en Michel, del Senegal

 De la mateixa manera que en Mathieu ha vingut a la comunitat del Verdum per aprendre espanyol durant un any, a la comunitat dels escolapis de Pamplona també hi ha un senegalès amb el mateix objectiu: en Michel.  Aprofitant aquest pont en Mathieu i en Michel, que han fet els estudis junts al Senegal, han aprofitat per retrobar-se i conèixer una mica la ciutat.  Benvingut Michel i bona descoberta!  En Michel i en Mathieu

2.12.2021 Reunió de professors/es del Luz Casanova

  Aquest dijous 2 de desembre a la tarda, després d'escola, un grup de 5 professors de l' Escola Pia Luz Casanova , ha passat per la comunitat a fer una reunió. Un d'ells, la Mireia, forma part d'un Consell de l'Escola Pia de Catalunya , i han iniciat un procés de consulta/reflexió sobre noves necessitats educatives a la Institució. Aquest procés l'estan realitzant a través de diversos grups de treball de les entitats escolàpies catalanes.  Doncs bé, la Mireia havia de fer una reunió amb professors/es de l'escola i estem molt contents de que l'hagi volgut fer a la comunitat, que és casa seva. Després d'una mica de berenar han estat treballant una bona estona. Us deixem la fotografia, que per distracció dels de la casa no hem pensat a fer-la fins que ja havien marxat dues professores convocades. Què hi farem... també nosaltres estem aprenent! 

Les voluntàries del Senegal, ens visiten

Ahir a la tarda ens van visitar la Núria i l'Helena, que l'estiu dels 2019 van estar al Senegal col·laborant amb els casals d'estiu que els escolapis senegalesos organitzen pels nens i nenes. Allí es van conèixer amb el Mathieu i amb el Michel i Helena aquesta tarda han vingut a compartir una estona de records amb ells. Ha estat una bonica tarda per compartir anècdotes, històries i records.