Passa al contingut principal

1.12.2021 Reunió coordinadors del GR

 Aquest primer dia de desembre han estat a sopar a la comunitat, alguns dels coordinadors dels grups GR de l'Escola Pia de Catalunya

GR, sigles reconegudes pels excursionistes vol dir "Gran Recorregut" i per a nosaltres també "Grups de Reflexió". Es tracta de grups de nois i noies d'entre 15 i 21 anys que es troben en diversos col·legis de l'Escola Pia per a reflexionar junts sobre diversos temes del seu interès. Dins d'aquest procés, a més, els qui ho desitgen, es poden confirmar. 

En aquesta ocasió hi havia la coordinadora general, la Sara, i els coordinadors dels col·legis de Balmes i Sarrià: en Pau i la Josefina amb l'Anna. Els de Terrassa, Sabadell i Mataró no ens han pogut acompanyar en aquesta ocasió. 

Gràcies per la vostra visita i ja sabeu on és casa vostra. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llars obertes

Dimarts 15 de novembre iniciem Llars Obertes amb un grup d'alumnes de l'Escola Pia Luz Casanova. Es tracta d'una trobada mensual, compartint un sopar, per parlar de temes d'interès dels joves: les relacions familiars, autoconeixement, el temps lliure, el compromís, la societat d'avui, com resoldre conflictes, què vol dir ser feliç i altres temes que les i els joves vulguin compartir.  Poc a poc us anirem explicant en què consisteix. De moment us deixem aquest vídeo.

2.12.2021 Reunió de professors/es del Luz Casanova

  Aquest dijous 2 de desembre a la tarda, després d'escola, un grup de 5 professors de l' Escola Pia Luz Casanova , ha passat per la comunitat a fer una reunió. Un d'ells, la Mireia, forma part d'un Consell de l'Escola Pia de Catalunya , i han iniciat un procés de consulta/reflexió sobre noves necessitats educatives a la Institució. Aquest procés l'estan realitzant a través de diversos grups de treball de les entitats escolàpies catalanes.  Doncs bé, la Mireia havia de fer una reunió amb professors/es de l'escola i estem molt contents de que l'hagi volgut fer a la comunitat, que és casa seva. Després d'una mica de berenar han estat treballant una bona estona. Us deixem la fotografia, que per distracció dels de la casa no hem pensat a fer-la fins que ja havien marxat dues professores convocades. Què hi farem... també nosaltres estem aprenent! 

6.12.2021 Visita d'en Michel, del Senegal

 De la mateixa manera que en Mathieu ha vingut a la comunitat del Verdum per aprendre espanyol durant un any, a la comunitat dels escolapis de Pamplona també hi ha un senegalès amb el mateix objectiu: en Michel.  Aprofitant aquest pont en Mathieu i en Michel, que han fet els estudis junts al Senegal, han aprofitat per retrobar-se i conèixer una mica la ciutat.  Benvingut Michel i bona descoberta!  En Michel i en Mathieu