Passa al contingut principal

Compartint experiències i germanor.

Per sort la millora en la situació sanitària pel Covid ens ha permès reprendre una mica el ritme de la nostra comunitat. Entre altres han passat per la casa, per compartir el dinar, la família de l'Eduard i els membres de la comunitat de la parròquia del Carme. 

Amb els primers vàrem gaudir d'una jornada de retrobament i record dels qui ens han deixat al llarg de la pandèmia. 

Amb la comunitat del Carme, els dos Jaume's, l'Albert i el Jordi, vam celebrar la festa de sant Josep de Calassanç, el nostre patró. 

Seure entorn de la taula i compartir anècdotes i experiència és una bona forma de fer comunitat i aquest és un dels motius de la presència escolàpia al Verdum: ser un espai d'acollida i germanor. 
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Que no se'ns pugin els fums ?

A la comunitat del Verdum tenim la trista sort de viure a un dels 7 punts de màxima contaminació de la ciutat de Barcelona I no és que es tracti d'una contaminació general, com la que patim tots els habitants de la ciutat, sinó que estem a 30 mestres d'una de les xemeneies contaminants de la ciutat: el fragment de Ronda de Dalt entre c/ Almansa i c/ del Mas Duran.  Entre aquestes dues cruïlles la Ronda de Dalt passa descoberta i per aquí surten els fums dels cotxes que vénen del Nus de la Trinitat o van cap al Nus; una autèntica xemeneia, vaja.  I a casa, en què ho notem? Fàcil: ens passem el dia traient una pols negra que ho envaeix tot. Encara no fa 1 hora que hem tret la pols i ja s'hi torna a notar.  A més, si algun dia es crema algun cotxe dins de la ronda (cosa que passa més habitualment del que us podeu pensar) de seguida la pols passa a tenir unes dimensions com de petit floc de neu que no triga a fer-se present dins de casa.  Ja veieu, als veïns d'aquesta zona,

Pregària de l'Amistat

Cada dimarts a les 9 de la nit, un bon grup de persones ens connectem de forma virtual per compartir una estona de pregària.  Som persones d'arreu que senzillament tenim en comú la nostra vinculació amb l'Escola Pia. Si vols participar-hi tens dues opcions: a) Accedir els dimarts a la pàgina web de la pregària de l'amistat , on trobaràs l'enllaç setmanal de cada pregària  b) Inscriure't al WhatsApp de la pregària , d'aquesta manera un cop a la setmana rebràs un missatge amb l'enllaç corresponent al següent dimarts.  Anima't !  T'hi esperem ! 

Visca els nuvis !!!!

Avui la nostra comunitat està de festa. La Berta i en Joel han decidit fer un pas més a la seva vida i prendre el compromís del matrimoni. Quina alegria! Donem gràcies a la Berta i en Joel pel seu testimoni, per voler compartir, per ser una benedicció per a tots nosaltres. Ahir a la tarda ens van convocar a l'església romànica de Falgons i allà van prendre el compromís. La comunitat del "Pren-te temps" del Verdum els vam acompanyar i els vam desitjar que les llavors que ahir van plantar creixin i donin fruit! Molta força a la nova parella!