Passa al contingut principal

Compartint experiències i germanor.

Per sort la millora en la situació sanitària pel Covid ens ha permès reprendre una mica el ritme de la nostra comunitat. Entre altres han passat per la casa, per compartir el dinar, la família de l'Eduard i els membres de la comunitat de la parròquia del Carme. 

Amb els primers vàrem gaudir d'una jornada de retrobament i record dels qui ens han deixat al llarg de la pandèmia. 

Amb la comunitat del Carme, els dos Jaume's, l'Albert i el Jordi, vam celebrar la festa de sant Josep de Calassanç, el nostre patró. 

Seure entorn de la taula i compartir anècdotes i experiència és una bona forma de fer comunitat i aquest és un dels motius de la presència escolàpia al Verdum: ser un espai d'acollida i germanor. 
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

6.12.2021 Visita d'en Michel, del Senegal

 De la mateixa manera que en Mathieu ha vingut a la comunitat del Verdum per aprendre espanyol durant un any, a la comunitat dels escolapis de Pamplona també hi ha un senegalès amb el mateix objectiu: en Michel.  Aprofitant aquest pont en Mathieu i en Michel, que han fet els estudis junts al Senegal, han aprofitat per retrobar-se i conèixer una mica la ciutat.  Benvingut Michel i bona descoberta!  En Michel i en Mathieu

2.12.2021 Reunió de professors/es del Luz Casanova

  Aquest dijous 2 de desembre a la tarda, després d'escola, un grup de 5 professors de l' Escola Pia Luz Casanova , ha passat per la comunitat a fer una reunió. Un d'ells, la Mireia, forma part d'un Consell de l'Escola Pia de Catalunya , i han iniciat un procés de consulta/reflexió sobre noves necessitats educatives a la Institució. Aquest procés l'estan realitzant a través de diversos grups de treball de les entitats escolàpies catalanes.  Doncs bé, la Mireia havia de fer una reunió amb professors/es de l'escola i estem molt contents de que l'hagi volgut fer a la comunitat, que és casa seva. Després d'una mica de berenar han estat treballant una bona estona. Us deixem la fotografia, que per distracció dels de la casa no hem pensat a fer-la fins que ja havien marxat dues professores convocades. Què hi farem... també nosaltres estem aprenent! 

Les voluntàries del Senegal, ens visiten

Ahir a la tarda ens van visitar la Núria i l'Helena, que l'estiu dels 2019 van estar al Senegal col·laborant amb els casals d'estiu que els escolapis senegalesos organitzen pels nens i nenes. Allí es van conèixer amb el Mathieu i amb el Michel i Helena aquesta tarda han vingut a compartir una estona de records amb ells. Ha estat una bonica tarda per compartir anècdotes, històries i records.