Passa al contingut principal

Recordant en Salvador Riera

El 21 de novembre informàvem de la defunció a causa de la Còvid, d'en Salvador Riera, que havia estat vinculat a la nostra comunitat del Verdum i al col·legi Luz Casanova. 

Dissabte 7 d'agost, l'Eduard va estar a la ciutat de Mexicali, on es va celebrar el compromís com a escolapis de dos religiosos: un de Les Califòrnies i un de Catalunya. 

En finalitzar la celebració, i recordant que en Salvador Riera va ser formador d'aquests dos escolapis, uns quants ens vam traslladar al cementiri on descansa en Salvador. Un senzill gest d'agraïment i de record d'aquest escolapi que va ser un referent per a molts de nosaltres. Novament gràcies, Salvador !Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Visca els nuvis !!!!

Avui la nostra comunitat està de festa. La Berta i en Joel han decidit fer un pas més a la seva vida i prendre el compromís del matrimoni. Quina alegria! Donem gràcies a la Berta i en Joel pel seu testimoni, per voler compartir, per ser una benedicció per a tots nosaltres. Ahir a la tarda ens van convocar a l'església romànica de Falgons i allà van prendre el compromís. La comunitat del "Pren-te temps" del Verdum els vam acompanyar i els vam desitjar que les llavors que ahir van plantar creixin i donin fruit! Molta força a la nova parella!

Benvingut/da al blog de la comunitat escolàpia del Verdum

 Avui, 18 d'agost de 2020, obrim aquest blog de la comunitat del Verdum. Volem que aquest sigui un espai on compartir amb tots vosaltres el ser i el fer d'una comunitat escolàpia.  Ens trobareu al carrer Luz Casanova de Barcelona, barri del Verdum, com diu en Serrat al " Romance de Curro el Palmo ", hi arribareu " subiendo, a mano derecha, según se va al cielo " a 100 m de l'Escola Pia Luz Casanova del carrer Almansa.  Benvingudes, benvinguts !!!

Reunió dels monitors/es del Mou-te

Aquest dissabte 4 d'octubre els monitors i monitores del Mou-te del col·legi Luz Casanova s'han reunit a la comunitat.  Estan posant fil a l'agulla per organitzar les activitats que faran al llarg del curs amb els nois i noies de l'escola en aquest curs tan enrevessat a causa de la Covid.  Els desitgem un bon curs. La comunitat, com sempre, està a la seva disposició per quan calgui.  Endavant Mou-te!