Passa al contingut principal

Pregària de l'Amistat

Cada dimarts a les 9 de la nit, un bon grup de persones ens connectem de forma virtual per compartir una estona de pregària. 

Som persones d'arreu que senzillament tenim en comú la nostra vinculació amb l'Escola Pia.

Si vols participar-hi tens dues opcions:

a) Accedir els dimarts a la pàgina web de la pregària de l'amistat, on trobaràs l'enllaç setmanal de cada pregària 

b) Inscriure't al WhatsApp de la pregària, d'aquesta manera un cop a la setmana rebràs un missatge amb l'enllaç corresponent al següent dimarts. 

Anima't !  T'hi esperem ! Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Visca els nuvis !!!!

Avui la nostra comunitat està de festa. La Berta i en Joel han decidit fer un pas més a la seva vida i prendre el compromís del matrimoni. Quina alegria! Donem gràcies a la Berta i en Joel pel seu testimoni, per voler compartir, per ser una benedicció per a tots nosaltres. Ahir a la tarda ens van convocar a l'església romànica de Falgons i allà van prendre el compromís. La comunitat del "Pren-te temps" del Verdum els vam acompanyar i els vam desitjar que les llavors que ahir van plantar creixin i donin fruit! Molta força a la nova parella!

Benvingut/da al blog de la comunitat escolàpia del Verdum

 Avui, 18 d'agost de 2020, obrim aquest blog de la comunitat del Verdum. Volem que aquest sigui un espai on compartir amb tots vosaltres el ser i el fer d'una comunitat escolàpia.  Ens trobareu al carrer Luz Casanova de Barcelona, barri del Verdum, com diu en Serrat al " Romance de Curro el Palmo ", hi arribareu " subiendo, a mano derecha, según se va al cielo " a 100 m de l'Escola Pia Luz Casanova del carrer Almansa.  Benvingudes, benvinguts !!!

Adéu P. Manel, i gràcies

 Avui hem conegut la trista notícia de la partida del P. Manel. L'Enric Canet, amic seu amb qui han compartit projectes i amistats, moltes vegades reunits en aquesta comunitat,  ha publicat aquest article a la premsa. Us el compartim.  Cua a la Pça. Francesc Layret per signar al llibre proposat per la Fundació Pare Manel