Passa al contingut principal

Incendi el primer dia d'escola després de reis

Dilluns 11 de gener, a les 5 de la tarda, just quan sortien els alumnes del Luz Casanova, a la cantonada de Góngora amb Almansa, que és la cantonada de l'escola, s'ha incendiat un camió. 

Per sort no ha anat més enllà de l'ensurt per l'incendi del vehicle i quan degut a la calor ha explotat un neumàtic del camió sinistrat. 

Segur que al barri del Verdum avui el comentari generalitzat no era sobre la COVID, sinó sobre l'incendi. Llàstima que hagin de passar coses així per canviar de mono-tema. 

Els bombers ja l'han apagat i tothom cap a casa perquè el fred que feia segur que ha estat el segon comentari de la jornada. 


Aquí imatges de l'incendi davant de l'escola


I el fum que es veia des del balcó de la comunitat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Visca els nuvis !!!!

Avui la nostra comunitat està de festa. La Berta i en Joel han decidit fer un pas més a la seva vida i prendre el compromís del matrimoni. Quina alegria! Donem gràcies a la Berta i en Joel pel seu testimoni, per voler compartir, per ser una benedicció per a tots nosaltres. Ahir a la tarda ens van convocar a l'església romànica de Falgons i allà van prendre el compromís. La comunitat del "Pren-te temps" del Verdum els vam acompanyar i els vam desitjar que les llavors que ahir van plantar creixin i donin fruit! Molta força a la nova parella!

Benvingut/da al blog de la comunitat escolàpia del Verdum

 Avui, 18 d'agost de 2020, obrim aquest blog de la comunitat del Verdum. Volem que aquest sigui un espai on compartir amb tots vosaltres el ser i el fer d'una comunitat escolàpia.  Ens trobareu al carrer Luz Casanova de Barcelona, barri del Verdum, com diu en Serrat al " Romance de Curro el Palmo ", hi arribareu " subiendo, a mano derecha, según se va al cielo " a 100 m de l'Escola Pia Luz Casanova del carrer Almansa.  Benvingudes, benvinguts !!!

Pendents del Facebook

Ahir a la nit vàrem estar mirant el Facebook de la parròquia de San Pablo, de la Ciutat de Mexicali, Baixa Califòrnia, Mèxic. Dos "Alberts" de Catalunya hi han anat a principis d'aquest mes.  Albert Pujol Albert Moliner Un és l'Albert Pujol, escolapi de la comunitat del Camp de l'Arpa i professor durant molts anys al col·legi de Sant Antoni de Barcelona. A Mexicali, fa tot just 4 anys, els escolapis hem obert una escola popular al barri de Sant Martín. L'Albert va anr-hi de visita l'estiu passat i li va agradar tant el projecte que hi ha tornat per quedar-s'hi a treballar-hi.  L'altre és l'Albert Moliner, que el curs passat el va passar a la comunitat escolàpia de la parròquia del Carme, al Raval de Barcelona, i va decidir fer el pas per entrar a formar part de l'Escola Pia. Allí farà el noviciat, que és un any de formació previ al compromís com a escolapi. El cas és que tots dos viuen a la comunitat de Mexicali, on es