Passa al contingut principal

 

Cada 27 de novembre celebrem el patrocini de sant Josep de Calassanç. Aquest mateix dia de l0any 1948 es declarava Josep de Calassanç patró dels mestres i dels nois i noies estudiants de Primària i Secundària. 

Per aquest motiu el 27 de novembre les entitats de l'Escola Pia fan festa major i també les comunitats. 

A la nostra comunitat vàrem poder participar en el dia d'ahir en la trobada, aquesta vegada online, del claustre de professors de l'Escola Pia Luz Casanova del Verdum . Vam recordar el Salvador Riera, recentment traspassat, que va col·laborar a l'escola, vam fer nostra aquella frase de Calassanç: "Al bon mariner se'l coneix en la tempesta", tan adient pel temps de pandèmia que estem passant i vàrem oferir la nostra comunitat als educadors/es de l'escola, perquè puguin fer ús dels nostres espais sempre que els hi calgui. 

A tots els nostres lectors, feliç dia de Sant Josep Calassanç, el nostre patró.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Visca els nuvis !!!!

Avui la nostra comunitat està de festa. La Berta i en Joel han decidit fer un pas més a la seva vida i prendre el compromís del matrimoni. Quina alegria! Donem gràcies a la Berta i en Joel pel seu testimoni, per voler compartir, per ser una benedicció per a tots nosaltres. Ahir a la tarda ens van convocar a l'església romànica de Falgons i allà van prendre el compromís. La comunitat del "Pren-te temps" del Verdum els vam acompanyar i els vam desitjar que les llavors que ahir van plantar creixin i donin fruit! Molta força a la nova parella!

Benvingut/da al blog de la comunitat escolàpia del Verdum

 Avui, 18 d'agost de 2020, obrim aquest blog de la comunitat del Verdum. Volem que aquest sigui un espai on compartir amb tots vosaltres el ser i el fer d'una comunitat escolàpia.  Ens trobareu al carrer Luz Casanova de Barcelona, barri del Verdum, com diu en Serrat al " Romance de Curro el Palmo ", hi arribareu " subiendo, a mano derecha, según se va al cielo " a 100 m de l'Escola Pia Luz Casanova del carrer Almansa.  Benvingudes, benvinguts !!!

Adéu P. Manel, i gràcies

 Avui hem conegut la trista notícia de la partida del P. Manel. L'Enric Canet, amic seu amb qui han compartit projectes i amistats, moltes vegades reunits en aquesta comunitat,  ha publicat aquest article a la premsa. Us el compartim.  Cua a la Pça. Francesc Layret per signar al llibre proposat per la Fundació Pare Manel